Lisää ilmoittautumiseesi kommenttina koiran nimi, rotu ja ikä.

Tunti kestää 50 minuuttia.

Tunnit pidetään Sportti Hurtalla osoitteessa Linnanpajantie 7, Helsinki lämpöisessä sisätilassa.

Ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan piha-alueelle eikä missään nimessä rakennuksen seiniin tai portaisiin. Koiran voi käyttää tarpeillaan lähiympäristössä tai läheisellä pellolla. Siivoathan jätökset roskikseen, roskikset löytyvät sisääntulo porttien vierestä.

Rajoitathan ystävällisesti koirasi haukuntaa. Jatkuva koiran haukkuminen ei ole tiloissamme sallittua, toki yksittäiset riemunhaukahdukset ovat ymmärrettäviä. Vältäthän ylimääräisen odotusajan viettämistä tiloissamme ja tulet tunnille juuri ennen tunnin alkua. Näin edelliset kurssilaiset ovat kerenneet poistua tiloista.

Koulutus tapahtuu sisätiloissa, joten otathan mukaan sisäkengät treenejä varten. Myös sukkasillaan voi treenata.

Älä tuo kurssille juoksuista narttua ilman pöksyjä tai sairasta koiraa. Juoksun tai sairastapauksen sattuessa ota yhteyttä info@sporttihurtta.com niin selvitellään asiaa.

KOIRAN KANSSA HARJOITTELU
Ulkoiluta koirasi hyvin ennen harjoituksia, mielellään jo kotona. Pissa-/kakkavahingosta kentän nurmimatolle perimme sakkoa 25€. (Alle 6 kk pentujen kohdalla olemme ymmärtäväisiä emmekä peri sakkoa. Pennun kanssa saa ja kannattaa pitää pieniä taukoja tunnin aikana, jolloin voi käydä ulkona).

Ota koira nälkäisenä mukaan, niin sen motivaatio on korkeampi. Ota koirallesi paljon helposti syötäviä pehmeitä nameja, joista se oikeasti pitää! Kokeile jo kotona, ovatko namit koirasi mielestä tavoittelemisen arvoisia. Meillä on myynnissä täyslihanameja sekä koiranmakkaraa.

Koiralla voi olla treenatessa joko tavallinen panta tai valjaat. Flexissä harjoittelu voi olla hankalaa, joten tavallinen hihna on parempi vaihtoehto kurssille.

Ota koirallesi mukaan oma vesikuppi.

Älä anna koirasi tervehtiä muita koiria. Näin koira oppii alusta saakka keskittymään työskentelyyn kanssasi. Harjoitusten jälkeen voi toki käydä leikittämässä koiria ulkona tai yhteislenkillä.

Muista aina treenata hyvällä tuulella, ja olla reilu koirallesi – hän tekee aina parhaansa!

KURSSIPAIKASTA
Sportti Hurtan toimitilat ovat Vartiokylässä, hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Linnanpajantie 7, 00950 Helsinki. Autojen pysäköinti onnistuu joko sisäpihalle tai kadulle.

Ilmoittautumiset

2
Heli H Kirsi K
5
Aninka U Kimmo P Liisa V Sanna K Leena M
35
Saara V Minna K Marina G Teemu W Hanna T Jukka P Arja J Linda R Kirsi I Minna P Mia T Johanna A Heli A Katja K Veli-Pekka Elina S Raisa Maija M Sari N Sari Ni Jere M Heidi H Teemu W [2] Antti J Päivi E Merja A Outi K Markku L Jarmo A Sanni Kaisa K Chili L Mika P Liisa Anu L

Kommentoi...

Aninka ilmoittautui out

Totti, lancashirenkarjakoira 11 kk.

Leena

Frida, australian labradoodle, 1v.

Sanna ilmoittautui out

Mustikka, chihu, 3 v.

Heli ilmoittautui in

Neo, 2-vuotias dalmatiankoira

Liisa

Minulla myös haaste päästä paikalle 1.12. klo 16 ilman autoa! Tulikohan perille viesti siitä? Haluaako joku paikan?

Heli

Minun kyydissä pääsee Oulunkylästä, jos koira sen kokoinen, että menee jalkatilassa, oma koira vie takakontin.

Leena

Joudun perumaan huomisen tokon :( Fridalla on ollut vatsa sekaisin pari päivää. En tiedä onko tarttuvaa ja en voi palkita häntä herkuilla. Myös riski siihen, että tulee vahinko sisätiloihin, on suuri.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 2 5
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 2 Out 5
Edellinen / Seuraava In Out
Harkka Pe 24.11.2023 klo 16:00 4 7
Harkka Su 26.11.2023 klo 19:00 4 5
Harkka Pe 1.12.2023 klo 16:00 2 5
Harkka Su 3.12.2023 klo 19:00 7 3
Harkka Pe 8.12.2023 klo 16:00 5 2

Näytä kaikki tapahtumat